Vriend worden van Museum Collectie Brands

Museum Collectie Brands werkt uitsluitend met vrijwilligers, maar wordt ook gesteund door een groeiende vriendenclub. Zonder de vrijwilligers en de vriendenclub zouden we niet bestaan! Veel vrienden hebben zich in het korte bestaan van het museum aangemeld. We leggen onze vrienden graag in de watten: altijd gratis toegang samen met een introducé, uitnodigingen voor openingen, lezingen en andere bijzondere bijeenkomsten. Bovendien ontvangt u regelmatig onze nieuwsbrief vol met actuele informatie. Als vriend steunt u het voortbestaan van het museum en draagt bij aan het beheer van de collectie en de organisatie van tijdelijke exposities en tentoonstellingen.

Mede dankzij onze vrienden hebben we verder kunnen werken om van Museum Collectie Brands een gezellig en informatief museum te maken. Daarnaast willen wij een museum zijn wat er toe doet in Zuidoost Drenthe.

We zijn nog steeds bezig met het beschrijven van de omvangrijke collectie, waarbij de verzameling altijd weer bijzondere vondsten prijs geeft. Met steeds weer nieuwe vondsten zullen we het publiek blijven verrassen! Onze kennis van de collectie groeit met de dag, de weerslag hiervan is nu ook op internet te vinden. Via Archieven.nl kunt u gericht in het archief van Museum Collectie Brands zoeken.

Wij hopen van harte dat ook u ons wilt steunen, een nieuwe donateurpas ligt voor u klaar. Deze kunt u bij uw eerstvolgende bezoek meenemen. Wij zien uw donatie van € 30,00 of meer graag tegemoet op bankrekeningnummer Bank: NL73 RABO 0139973621 ten name van Stichting Nieuw Dordrecht Historisch en Cultureel (volledige tenaamstelling vermelden).
Onze stichting is een ANBI instelling dus zijn alle giften fiscaal aftrekbaar. 

We hopen u als nieuwe vriend te mogen verwelkomen! 
  

Ons jaarverslag en ons beleidsplan kunt u hier vinden.

  © 2020 Collectie Brands - alle rechten voorbehouden - website: MartinMedia.nl

MUSEUM-ERFGOEDCENTRUM