In een andere sfeer netwerken of vergaderen

Vergader- en netwerkarrangementen.
De Collectie Brands heeft een unieke sfeervolle locatie voor netwerkactiviteiten, bedrijfstrainingen, presentaties, nieuwjaarsbijeenkomsten, maar ook voor uw vergaderingen.

Resultaatgericht werken in de inspirerende sfeer van ons prachtige museum, erfgoedcentrum en rariteitenkabinet.  Met de mogelijkheid om tussendoor een verfrissende wandeling in het bos achter het museum te maken. En met voldoende gratis parkeergelegenheid op het royale museumterrein.

Tarieven:
Wij werken met een basisarrangement van € 10,- p.p. voor groepen t/m 10 personen. Er wordt altijd een basistarief voor minimaal 10 personen (ook al zijn het er minder) in rekening  gebracht in verband met de zaalhuur. Voor bijeenkomsten vanaf 10 personen is het tarief  € 8,50 p. p. (all-in). Tijdens de openingstijden van ons museum hebben wij ruimte voor maximaal 30 personen  en buiten openingstijden voor maximaal 50 personen. Ter verduidelijking een rekenvoorbeeld: Voor bijvoorbeeld 50 personen betaalt u dus voor de eerste 10 personen € 100,- en voor de overige 40 personen € 8,50 p.p. De weergegeven prijs per persoon is inclusief zaalhuur, internetverbinding, een beamer met scherm en per persoon de volgende consumpties: flesje bronwater, onbeperkt koffie of thee en een plak koek. 

Opties:
Ook offreren wij u graag verschillende aanvullende opties zoals een rondleiding voor € 2,50 per persoon.  Op aanvraag  en in overleg samen te stellen serveren wij een eenvoudige of uitgebreide lunch, of een koud of warm buffet via onze vaste cateraar. Als het weer het toelaat is buiten vergaderen op ons terras achter het museum ook een sfeervolle en inspirerende optie.

Onze klantvriendelijke en gastgerichte vrijwilligers zien uw komst graag tegemoet.

Reserveren minimaal 14 dagen van te voren. En vraagt u zich af welke andere mogelijkheden er zijn, dan kunt u een mail sturen naar info@collectie-brands.nl.  Een van onze arrangementen coördinatoren, Marry Franke of Gineke de Hoop, neemt dan z.s.m. contact met u op.

  © 2020 Collectie Brands - alle rechten voorbehouden - website: MartinMedia.nl

MUSEUM-ERFGOEDCENTRUM