Overlijden Jans Brands

Nieuw-Dordrecht, vrijdag 28 juni 2019

Diep bedroefd zijn wij door het overlijden van Jans Brands, grondlegger van Museum Collectie Brands te Nieuw-Dordrecht. Afgelopen nacht is ‘onze’ Jans op de respectabele leeftijd van 86 jaar uit het leven weggegleden. Jans laat een omvangrijke en unieke verzameling na, want Jans bezat het wonderlijke talent voor verzamelen. Jans zal ontzettend gemist worden. Met tomeloze inzet zullen de stichtingen Behoud van de Culturele en Historische Collectie Brands en Nieuw-Dordrecht Historisch en Cultureel Brands gesteund door vele enthousiaste medewerkers zich voor Jans’ levenswerk en het museum blijven inzetten.

Het museum is tot en met woensdag 3 juli gesloten. Alle geplande activiteiten komen te vervallen, met uitzondering van de Woodstock tentoonstelling in het Rensenpark in Emmen. 


Hank Peters,

Voorzitter Nieuw-Dordrecht Historisch en Cultureel Brands


---------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE: Jans is thuis, Herenstreek 11 Nieuw-Dordrecht, waar gelegenheid is om afscheid van hem te nemen op dinsdag 2 juli van 19:00 - 19:30 uur. 

De begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden.  


---------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hank Peters, voorzitter Nieuw-Dordrecht Historisch en Cultureel Brands: telefoon 06-21254630; e-mailadres voorzitter@collectie-brands.nl. Indien u meer wenst te weten over Jans Brands als persoon kunt u contact opnemen met Michiel Gerding, voorzitter stichting Behoud van de Culturele en Historische Collectie Brands: telefoon 06-54784741; e-mailadres m.gerding@home.nl.  © 2020 Collectie Brands - alle rechten voorbehouden - website: MartinMedia.nl

MUSEUM-ERFGOEDCENTRUM