Augustus gratis naar de Collectie Brands

Nostalgisch avonturieren in een historisch museum. Een erfgoedcentrum voor mensen die historisch onderzoek verrichten en een ontmoetingsplaats voor vakgenoten. Een museum met een: Historisch Archief, rariteitenkabinet, bibliotheek met 17.000 boeken met vele topstukken, museumcafe, museumwinkel en educatief wandelbos.
Het is al weer bijna 2 jaar geleden dat ons prachtige museum werd geopend. Sindsdien is het een groot succes. Enthousiaste bezoekers die bijna allemaal terugkomen. Niet zo gek want er valt zoveel moois te zien en te doen dat één dag eigenlijk niet voldoende is.

Toch hebben we het gevoel dat er veel te weinig bezoekers komen. Heeft u nog geen kennis gemaakt met dit museum? U wordt dan nu uitgenodigd voor een gratis kennismaking. Gedurende de hele maand augustus kunt u gratis ons museum bezoeken.

Ook leuk voor kinderen om samen met papa en mama of met opa en oma samen een bezoekje te brengen. Uw kroost maakt kennis met de tijd van onze voorouders.  
Speciaal ook voor de jeugd ons boeiende rariteitenkabinet en de leerzame speurtocht achter ons museum in het educatieve wandelbos en onze "museumschatjes".

Wij hopen dat u komt en hebben er vertrouwen in dat u nadien ook terugkomt!

John Franssen,
voorzitter

  © 2020 Collectie Brands - alle rechten voorbehouden - website: MartinMedia.nl

MUSEUM-ERFGOEDCENTRUM