Faciliteiten


Museumcafé
Bij een mooi museum hoort een mooi museumcafé waar de bezoeker onder het genot van een kop koffie of thee, cappuccino of fris al of niet met een stuk appeltaart of koek, kan nagenieten van zijn ontdekkingstocht. Museum Collectie Brands heeft natuurlijk ook zo'n café. Een mooie lichte ruimte met een groot terras en wisselende exposities aan de muur.

Voor de kleine honger hebben we soepen en tosti's. En natuurlijk zijn er sapjes en frisdranken.
Voor bezoekende groepen kunnen we -na voorafgaande bestelling- een lunch verzorgen.

Tenslotte is het café ook beschikbaar voor vergaderingen van groepen uit de regio en ook voor bijvoorbeeld reünies en lezingen. We zijn zelfs bereid mee te werken aan verjaardagspartijtjes met drankjes en lekkere hapjes! En als u dat wilt in combinatie met een rondleiding door het museum. Meer weten? Maak uw wensen kenbaar via het contactformulier en er wordt contact met u opgenomen.

U bent van harte welkom!

 

Museumwinkel
Bij de ingang van het museum bevindt zich de museumwinkel met een verrassend assortiment souvenirs en cadeaus. Leuke cadeaus als aandenken of om mee te nemen voor de thuisblijvers. Of gewoon voor een verjaardag. Allemaal leuk om te geven en vooral ook leuk om te krijgen.....

In onze winkel vind u ook veel gratis foldermateriaal met informatie over andere attracties in onze regio.

De winkel is gratis toegankelijk, dus ook als u het museum niet bezoekt.Museumbos
Achter Museum Collectie Brands bevindt zich een ca. 3 hectare groot bos. De bedoeling is om het bos te herscheppen in een parkachtige omgeving, toegankelijk voor bezoekers, waar onder meer oude landbouwwerktuigen bezichtigd kunnen worden. 


Gratis Wi-Fi
In het hele museum is er gratis Wi-Fi te ontvangen >> Collectie Brands GAST.  © 2020 Collectie Brands - alle rechten voorbehouden - website: MartinMedia.nl

MUSEUM-ERFGOEDCENTRUM