Museumwinkel met veel nostalgische en Drentse streekproducten

Bij de ingang van het museum bevindt zich de museumwinkel met een verrassend assortiment souvenirs en cadeaus. Leuke cadeaus als aandenken of om mee te nemen voor de thuisblijvers. Of gewoon voor een verjaardag. Allemaal leuk om te geven en vooral ook leuk om te krijgen..... 
Iedereen kan onze museumwinkel gratis bezoeken. Ook als u het museum niet bezoekt.  

Veel artikelen zijn ook heel geschikt als relatiegeschenk en als onderdeel van een kerstpakket. U kunt ook voor personeel of relaties, tegen speciale prijzen, entreebewijzen kopen, eventueel voorzien van een bedrijfslogo. Mail ons en er wordt contact met u opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Het assortiment bestaat uit boeken die gerelateerd zijn aan de streek, de geschiedenis, boeken in de Drentse taal (o.a. romans), boekjes met streekrecepten, kinderboeken en boeken over kunst. Verder nostalgische artikelen van ‘Ot en Sien’, maar ook knuffels en babycadeautjes. Veel streekproducten, Drentse souvenirs, zoals schaapjes, sleutelhangers met tekst, vlierbessenwijn, turfstekersbitter, jam en oud-Hollandse snoepjes. Ook verkopen we mooie, aan kunst gerelateerde ansichtkaarten van Bekking & Blitz. Kom gerust eens een kijkje nemen.

(In onze winkel vind u ook veel gratis foldermateriaal met informatie over andere attracties in onze regio. En natuurlijk: de flyers met de wandel- en fietsroutes van Museum Collectie Brands).

De winkel is gratis toegankelijk, dus ook als u het museum niet bezoekt.

  © 2020 Collectie Brands - alle rechten voorbehouden - website: MartinMedia.nl

MUSEUM-ERFGOEDCENTRUM