12-10-2019

Oktober Kindermaand
Workshop: Maak je eigen sieraad
Door: Bente (museumvrijwilligster)
Zaterdag 12 oktober 13:30 - 16:30 uur*
Museumcafé Museum Collectie Brands


*Dit zijn geen start- of eindtijden, maar inlooptijden.
Maak je eigen sieraden bij Museum Collectie Brands tijdens Oktober Kindermaand! Wordt het een mooie armband of ketting? Met kralen in alle kleuren van de regenboog, knalroze of ben jij gek op groen? Jij bepaalt het helemaal zelf. Aan het eind van de dag ga jij naar huis met je eigen prachtige sieraad.  


Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen onder begeleiding van één van onze medewerkers in ons museumcafé hun eigen prachtige sieraden maken. Natuurlijk zijn ouders, opa’s en oma’s, etc. allemaal welkom om mee te helpen.

Ondertussen kunnen de (groot)ouders / begeleiders gerust even in het museum rondkijken, echter is het niet de bedoeling kinderen zonder toezicht van (groot)ouders / begeleiders te laten deelnemen aan deze activiteit.Prijs voor deelname:

  • GRATIS voor kinderen + ranja met lekkers
  • Volwassenen betalen de reguliere entreeprijs van €7,50 p.p. of hebben gratis toegang met de museumkaart (excl. consumpties)


Lijkt je dit een leuke activiteit voor jouw (klein)kinderen? Dan verzoeken we je vriendelijk om de kinderen van tevoren voor deze activiteit op te geven door te mailen naar activiteitmcb@gmail.com.Naar activiteitenoverzicht

  © 2020 Collectie Brands - alle rechten voorbehouden - website: MartinMedia.nl

MUSEUM-ERFGOEDCENTRUM