17-02-2019

Lezing - Koffie (17-02-2019)

Lezing - Koffie
Door: Gilly Lokerse
Zondag 17 februari 14:00 - 16:00 uur
Museumcafé Museum Collectie Brands


Bakkie troost, leut of pleur, bij velen gaan er elke dag de nodige koppen koffie doorheen. ’s Ochtends vroeg bij het ontbijt, op het werk achter de pc of ’s avonds ter afsluiting van de dag. Vaak gieten we dat bruinzwarte goedje maar gedachteloos naar binnen, zonder er bij stil te staan waar het nu vandaan komt. Zo niet Gilly Lokerse, koffie-ondernemer en Master Barista. Bij hem zit de koffie in het bloed.

Na jaren werkzaam zijn te geweest in de koffiebusiness, begon hij in 2018 zijn eigen onderneming in samenwerking met Toolbox in het Rensenpark in Emmen. Samen restaureerden ze een 100-jaar oude koffiebrander om een microkoffiebranderij te beginnen. Na heel wat testen om zo de perfecte koffiemelange te creëren, werd een echte Emmense koffie geboren.

Ook benieuwd naar Gilly’s onderneming en altijd al willen weten hoe koffie wordt gebrand? Kom dan naar Gilly’s koffielezing bij Museum Collectie Brands. Gegarandeerd dat u voortaan heel anders tegen dat oude vertrouwde bakkie troost aankijkt!Prijs voor deelname €6,- p.p.


LET OP: OPGEVEN = VERPLICHT! U kunt zich opgeven door te bellen naar 0591-393400 (tijdens openingstijden) of te mailen naar activiteitmcb@gmail.com. Uw aanmelding per e-mail is pas definitief wanneer u van ons een bevestigingsmail ontvangt. U kunt op de dag zelf bij de receptie betalen (contant of pin). VOL = VOL!


Onze donateurs mogen op vertoon van hun donateurspas 1x gratis een activiteit bijwonen. Indien u hier als donateur gebruik van wenst te maken, vermeld dit a.u.b. bij uw aanmelding. Op de dag van de activiteit wordt uw gratis deelname afgevinkt op uw donateurspas. Vergeet deze dan ook niet mee te brengen!


Naar activiteitenoverzicht

  © 2019 Collectie Brands - alle rechten voorbehouden - website: MartinMedia.nl

MUSEUM-ERFGOEDCENTRUM