31-03-2019

Lezing - Het leven van een imker (31-03-2019)

Lezing - Het leven van een imker
Door: Imkerij Blom
Zondag 31 maart 14:00 - 16:00 uur
Museumcafé Museum Collectie Brands


Al jaren nemen wij honing van Imkerij Blom af voor de verkoop in onze museumwinkel. Nu leerden wij dat Imkerij Blom ook lezingen verzorgt. Net zoals met de koffie staan we er niet altijd bij stil wat er allemaal bij komt kijken voordat wij kunnen smikkelen van al dat lekkers. Daarbij komt dat bijen onmisbaar zijn voor het bestuiven van onze voedselgewassen, zodat zij weer vruchten zullen dragen die weer bij ons op het bord belanden. Freek Blom van Imkerij Blom uit Emmer-Compascuum komt uit eigen ervaring vertellen over al zijn werkzaamheden als imker en natuurlijk ook over de bij en de honing zelf. Ook zal er de gelegenheid zijn om verschillende soorten honing te proeven en te kopen.


Deelname €6,- p.p.

LET OP: OPGEVEN = VERPLICHT! U kunt zich opgeven door te bellen naar 0591-393400 (tijdens openingstijden) of te mailen naar activiteitmcb@gmail.com. Uw aanmedling per e-mail is pas definitief wanneer u van ons een bevestigingsmail ontvangt. U kunt op de dag zelf bij de receptie betalen (contant of pin). VOL = VOL!

Onze donateurs mogen op vertoon van hun donateurspas 1x gratis een activiteit bijwonen. Indien u hier als donateur gebruik van wenst te maken, vermeld dit a.u.b. bij uw aanmelding. Op de dag van de activiteit wordt uw gratis deelname afgevinkt op uw donateurspas. Vergeet deze dan ook niet mee te brengen!


Naar activiteitenoverzicht

  © 2019 Collectie Brands - alle rechten voorbehouden - website: MartinMedia.nl

MUSEUM-ERFGOEDCENTRUM