10-03-2019

Lezing - Bargerveen (10-03-2019)

Lezing - Bargerveen
Door: Erik Bloeming
Zondag 10 maart 14:00 - 16:00 uur
Museumcafé Museum Collectie Brands


Wij Drenten zijn eigenlijk maar geluksvogels dat wij in een provincie met zo veel natuur wonen. Voor ons Zuidoost-Drenten ligt het Bargerveen naast de deur. Maar wat weten we eigenlijk van dit natuurreservaat? Hoe is het ontstaan en welke planten- en diersoorten leven hier allemaal? Dat is nu precies waar boswachter en natuurparkranger Erik Bloeming in zijn lezing op 10 maart bij stil zal staan. Een mooie gelegenheid om onze eigen ‘achtertuin’ beter te leren kennen.


Prijs voor deelname €6,- p.p.

LET OP: OPGEVEN = VERPLICHT! U kunt zich opgeven door te bellen naar 0591-393400 (tijdens openingstijden) of te mailen naar activiteitmcb@gmail.com. Uw aanmedling per e-mail is pas definitief wanneer u van ons een bevestigingsmail ontvangt. U kunt op de dag zelf bij de receptie betalen (contant of pin). VOL = VOL!

Onze donateurs mogen op vertoon van hun donateurspas 1x gratis een activiteit bijwonen. Indien u hier als donateur gebruik van wenst te maken, vermeld dit a.u.b. bij uw aanmelding. Op de dag van de activiteit wordt uw gratis deelname afgevinkt op uw donateurspas. Vergeet deze dan ook niet mee te brengen!Naar activiteitenoverzicht

  © 2019 Collectie Brands - alle rechten voorbehouden - website: MartinMedia.nl

MUSEUM-ERFGOEDCENTRUM