Voor kinderen samen met papa en mama of opa en oma


museumschatjes
Onze zoektocht 'museumschatjes' is geschikt voor kinderen. Zoek de schat die iedereen zou moeten zien en die in ieder geval bewaard zou moeten blijven. Dit project is uitgewerkt door het K&C, expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur in opdracht van het Platform Drentse Musea. Het principe is dat kinderen hun eigen schat opzoeken in ons museum.
Papa en mama snuffelen in ons erfgoedcentrum en kijken in de bios naar Jans Brands en luisteren naar zijn indrukwekkende verhalen over zijn verzameling. Totaal zo’n 70.000 items. Tot slot samen genieten van de nazit in ons gezellige museumcafé van een cappuccino met appelgebak. Dit terwijl uw kinderen zich nog steeds vermaken met onze museumschatjes.  Onze museumschatjes zijn beschikbaar op 2 verschillende niveaus. Voor de groepen 5 en 6 en voor de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. Ook geschikt voor de nog jongere kinderen, maar dan onder uw begeleiding.

“Zoek de schat waarvan jij vindt dat iedereen die zou moeten zien en die in ieder geval bewaard moet blijven”. De kijkwijzer kunt u afhalen bij de receptie van het museum.

Geschikt voor gezelschappen met kinderen die een dagje uit willen. U bent van harte welkom bij het Museum de Collectie Brands. Komt u met een groep dan profiteert u van aantrekkelijke groepskortingen, maar meldt u zich wel van te voren aan met het contactformulier
MUSEUM-ERFGOEDCENTRUM

  © 2018 Collectie Brands - alle rechten voorbehouden - website: MartinMedia.nl